Majlis Aqiqah Anaqi

23 hb 2014 bertempat di rumah nenek Anaqi kt Meru… cik sampai agak lwt dgn H2 ++ kami sesat cari jalan bagai.. hehe.. apa pun berjaya sampai around 4 pm mcm tu…

image

Anaqi pun dh sleepy kot masa tu.. sempat shot pic ngn dia..

image

Seè.. he want t0 sleep laaa aunty ni lewat sgt… so cute laaa… tomei nyeee suka dia… hehe…

Also snap pic hana ngn anaqi…

image

Dah ada ciro2 ibu tu hana… cepat… heeee

After all makanan super sedap dgn satay… soto.. nasi impit.. n manisan.. x der pic sbb dh lapo sgt…

As usual.. when friends meet up… pic laa kami ni mmg suka… bergambo sakan laa…

image

Cepat masa berlalu.. ketika kenal dlu semua nakal2 macam kanak2 riang… dr bujang.. menjadi isteri org.. kini dah jadi emak org… semoga persahabatan kita kekal hendaknya.. Ya Allah… kekalkan persahabatan kami dunia akhirat.. sayang kamu semua..

Advertisements

2 thoughts on “Majlis Aqiqah Anaqi”

  1. alololo omei nye.. semua dah de ciri2 keibuan ni..
    x lama lg dah ni gaknye..hehehe..
    btw, tq mamaceri sudi datang.. suke sangat.. nnt kite jumpe lagi yer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s