Hasil aktiviti dalam kelas Pengiklanan

Mengajar subjek Pemasaran On 3….. sesuatu yang baru.. bila mengajar La 2 iaitu pengiklanan dan promosi jualan….
Tugasan pertama bagi budak buat perbandingan antara pengiklanan malaysia dgn luar negara… so mcm laa iklan yg dpt ditayangkan..

Iklan ni dari petronas.. saya sendiri suka dah masih terharu each time tgk iklan hari raya ni… tentang seorang ibu bersama2 anak2nya…

Next… tugasan.. pelajar buat board utk pengiklanan.. so boleh nampak laa kreativiti budak2… and rajin malasnya mereka.. huuu.. apa pun they did their best…

image

Ini dari group ira n wan… tentang tudung… dah re-do masih ada lg ruang2 yg dibazirkan…

Second group puspa and pakcik… ini lagi… geram…. geram… dah suruh betulkn masih sama jerk.. maka terima jekr nanti markahnya..

image

Apa pun ttp ok.. ada effort utk edit and print… geram sbb nk keje sng….

image

Ini group sasi n divya.. puas hati laaa… sbb nampak effort dia.. cuma gambar2 helo kitty tu sgt x sesuai…

image

Group kak yati and kak noi.. pun dh ok selepaa buat semula.. kalau tfk yg smlm punya.. sadis.. apa pun ok..

Tahniah pada semua sbb dh buat dengan baik.. yang penting budak2 ni faham apa itu pengiklanan dalam majalah..

Menuntut ilmu itu perlu berterusan… mana yang kurang tu dtg dari saya sendiri… Selamat maju jaya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s