Pertemuan dan percutian singkat ke KL..

As all know kan… cik baru balik dari Ireland… kebetulan budak cuti sekolah and cik pun cuti jugak.. jadi gunakan masa2 berharga bersama2 mereka. Cik bawa Nabil dan Nazihah@ montel jalan2 KL…

Plan awalnya nak ke Hulu Selangor jumpa kawan2 and berikan barang2 dr Europe tu.. by the way rindu pada my kakak… Sharifah Nozi… love kakak…

Perjalanan ke KL lebih kuran 2 hrs  dari Tangkak… budak2 so excited la nak berjalankan..

 

Nabil and Me: We love Selfie
Nabil and Me: We love Selfie

Since jalan jamm.. biasa laa kalau dah ikot MRR2 … sabar ajalah…  So terus menuju ke rumah kak gee dengan peru yg lapar ni… menuju puncak.. hehe.. kami sempat singgah kat area Ulu Yam amik2 gambar sambil menikmati pemandangan petang… cantik…

Aunty and Niece
Aunty and Niece

Montel termenung ye!!!1

Montel termenung ye!!!

Advertisements

Short Trip to Port Dickson…. hoooorey!!!!!!

As usual, Cik Cery mmg suka berjalan-jalan kan… since dah balik dari Ireland @ Europe… masih belum puas berjalan… hehe… so after dh habis jetlack… apa lagi cik pun terus arrange untuk pergi bercuti dengan family pula…. spent time dengan mereka after 3 months be away kan…. planning nak pegi dengan mak and adik + kak muli n family… belanja dia org laa… skali last2 minit mak x dapat join… apa bole buat…. orang buat dialisis kn…